Verlofregistratie installeren op nieuwe pc

Vraag
De computer is kapot gegaan en nu moet de verlofregistratie op een nieuwe pc worden geïnstalleerd. Welke stappen moet ik dan uitvoeren?

Antwoord
Eigenlijk geldt voor het installeren dezelfde procedure als bij de installatie van een extra werkplek die ook met de verlofregistratie moet gaan werken.

De volgende stappen moeten worden doorlopen:

1. Houd uw licentiecode en licentienaam bij de hand (mail van de uitlevering)
  2. Zoek het gegevensbestand (database) van de verlofregistratie. Dit bestand staat meestal op de server. Locatie heeft uzelf gekozen bij de installatie. Zet anders het bestand terug vanuit een backup. De database heet "urenregistratie.mdb"
  3. Download de laatste versie van verlofregistratie
  4. Installeer de software zoals staat beschreven in de installatiehandleiding
  5. Koppel de (oude) database aan de nieuwe installatie (zie instructie)